Adapta’t rep el reconeixement i finançament de la UAB per als dos propers anys

Un any després de ser reconegut per primera vegada com a projecte d’innovació docent a la UAB, el projecte Adapta’t ha tornat a rebre finançament a la present convocatòria d’ajuts per a projectes d’innovació i de millora de la qualitat docent 2020. De cara als dos propers cursos, ens proposem consolidar el projecte com a activitat transversal i d’aprenentatge-servei al grau de Genètica de la UAB, així com ampliar-lo amb noves modalitats: una lliga de ciència ciutadana i diverses activitats del programa Argó. D’aquesta manera, a partir del curs 2021-22, a banda de l’exposició interactiva, els nostres alumnes conduiran una lliga cooperativa de ciència ciutadana entre centres de secundària per a caracteritzar noves regions genòmiques que han contribuït a l’adaptació de les diferents poblacions humanes al seu entorn.

Llegeix aquesta entrada si vols ajudar-nos a posar a punt la lliga de ciència ciutadana d’Adapta’t!