INSCRIPCIONS OBERTES a grups de batxillerat pels tallers virtuals i les estades d’estiu a la UAB

El projecte Adapta’t del grau de Genètica de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, conjuntament amb el Programa Argó de l’ICE UAB, organitzen un taller adreçat a alumnat de 1r i 2n de batxillerat per conèixer els aspectes més rellevants de la composició genètica de les poblacions humanes i descobrir alguns exemples d’adaptació humana a l’entorn. El taller tindrà lloc el dia 21 de maig, és gratuït i té una durada d’una hora i mitja. El format és virtual a través de la plataforma https://gather.town/. Inscripcions obertes a la web del programa Argó.

Teniu també obertes les inscripcions de les estades d’estiu a la UAB adreçades a alumnat de 1r de batxillerat per conèixer i familiaritzar-se amb diverses bases de dades d’interès per a les biociències, així com eines bioinformàtiques d’anàlisi de seqüències i estructures moleculars. Inscripcions fins al 10 de maig de 2021 a la web del programa Argó.