Adapta’t implementa una LLIGA COOPERATIVA DE CIÈNCIA CIUTADANA

Has participat en les nostres activitats divulgatives i tens ganes de més?

A partir d’ara pots participar a la LLIGA COOPERATIVA DE CIÈNCIA CIUTADANA ADAPTA’T. Utilitzaràs bases de dades que estan disponibles online per tal de caracteritzar regions del nostre genoma que ens han ajudat a adaptar-nos en els diferents entorns on hem anat a viure, com les de les activitats divulgatives, però que encara no han estat ben estudiades. Participant en la lliga ens ajudaràs a estudiar el passat evolutiu de la nostra espècie. Et mantindrem informat/da dels avenços científics que assolim gràcies a la teva participació en el projecte i rebràs un diploma personalitzat així que una de les regions que hagis caracteritzat sigui validada.

És molt fàcil:
1. Clica a l’opció CIÈNCIA CIUTADANA del menú superior d’aquesta web
2. Registra’t a la plataforma de participació, indicant si s’escau el teu centre educatiu
3. Escull una regió genòmica de l’apartat COLLABORATE
4. Segueix els 7 passos, ja sigui en un sol dia o en més d’un
5. Descarrega’t el teu diploma personalitzat a l’apartat DASHBOARD

Anima’t i sigues protagonista de nous avenços científics!