INSCRIPCIONS OBERTES a grups i estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius pel taller, l’estada d’estiu i el curs d’estiu Adapta’t-Argó a la UAB

El projecte Adapta’t del grau de Genètica de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, conjuntament amb el Programa Argó de l’ICE UAB, organitzen: 

  • un taller adreçat a alumnat de 1r i 2n de batxillerat per conèixer els aspectes més rellevants de la composició genètica de les poblacions humanes i descobrir alguns exemples d’adaptació humana a l’entorn. El taller tindrà lloc a l’Espai Sud de la Facultat de Biociències de la UAB el dia 20 de maig i té una durada d’una hora i mitja. Inscripcions obertes al web del programa Argó.
  • una estada d’estiu a la UAB adreçada a alumnat de 1r de batxillerat per conèixer i familiaritzar-se amb diverses bases de dades d’interès per a les biociències, així com eines bioinformàtiques d’anàlisi de seqüències i estructures moleculars. Inscripcions obertes fins al 6 de maig de 2022 al web del programa Argó.
  • un curs d’estiu a la UAB adreçat a alumnat de 3r i 4rt d’ESO, 1r i 2n de batxillerat i cicles formatius! Places limitades! Inscripcions obertes al web del programa Argó.