Adapta’t i Genogràfic participaran a la Setmana de la Ciència 2022

Enguany el projecte Adapta’t torna a participar a la Setmana de la Ciència amb quatre noves activitats virtuals interactives (sumades a les deu ja existents): Adapta’t: la nostra història evolutiva llegida en el genoma. Les activitats són accessibles a tothom a través de l’enllaç https://adaptat.omicsuab.org/activitats/.

No et perdis tampoc l’oportunitat de jugar al joc de taula en línia Genogràfic: el joc de la variabilitat genètica humana, el qual preten atansar a la ciutadania coneixements sobre la composició genètica de les poblacions humanes i la descoberta d’exemples d’adaptació humana a entorns diversos i, a través d’aquests, fomentar el respecte i l’afecte per la diversitat genètica i cultural intrínseques de la nostra espècie, potenciar el creixement intercultural i avançar cap a un desenvolupament més sostenible. D’una manera lúdica, descobriràs com el clima, la dieta o el metabolisme determinen l’evolució de la nostra espècie.

Sigui en grup o sol, al teu institut o des de casa, participa a les nostres activitats i comenta l’experiència a través d’Instagram, etiquetant @adaptatapsuab @fundaciorecerca #SC22CAT.