No us perdeu els tallers Adapta’t d’aquest mes de novembre!

Setmana de la Ciència, del 10 al 19 de novembre

Enguany el projecte Adapta’t torna a participar a la Setmana de la Ciència amb cinc noves activitats virtuals interactives (sumades a les catorze ja existents): Adapta’t: la nostra història evolutiva llegida en el genoma. Les activitats són accessibles a tothom a través de l’enllaç https://adaptat.omicsuab.org/activitats/.

No et perdis tampoc l’oportunitat de jugar al joc de taula en línia Genogràfic: el joc de la variabilitat genètica humana, el qual preten atansar a la ciutadania coneixements sobre la composició genètica de les poblacions humanes i la descoberta d’exemples d’adaptació humana a entorns diversos i, a través d’aquests, fomentar el respecte i l’afecte per la diversitat genètica i cultural intrínseques de la nostra espècie, potenciar el creixement intercultural i avançar cap a un desenvolupament més sostenible. D’una manera lúdica, descobriràs com el clima, la dieta o el metabolisme determinen l’evolució de la nostra espècie.

Sigui en grup o sol, al teu institut o des de casa, participa a les nostres activitats i comenta l’experiència a través d’Instagram, etiquetant @adaptatapsuab @fundaciorecerca #SC23CAT.

.

BCN Evolution Day, el dissabte 25 de novembre al CosmoCaixa

D’altra banda, el dia 25 de novembre també serem al BCN Evolution Day al CosmoCaixa amb sis activitats. Aquesta jornada està organitzada per La Ciència al Teu Món en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i el CosmoCaixa. Trobareu el programa complet aquí:

Programa d’activitats LCATM   Programa d’activitats CosmoCaixa